lauantai 18. tammikuuta 2014

Pilvimanikyyriä

Räväköiden ruusujen jälkeen halusin kynsille jotain vähän hempeämpää. Päätin pitkästä aikaa testailla pilvimanikyyriä, jota tein viimeksi blogin alkuajoilla täällä. Vähän eroa viime kertaisiin verrattuna. Käsiala on jokseenkin parantunut sitten viime kertaisista. (:D) Mun kynnetkin on paljon pidemmät nykyään. Sutiessa päällyslakkaa kynsiin, en liiemmin pitänyt lakkauksista. Hätäpelastuskeinona lakkasin kynsiin vielä mattapäällyslakan, ja tilanne pelastui. Tykkäsin kynsistä aivan älyttömästi, mutta koska mattapinta vähentää lakkausten kestoa, ei kynnet kauaa kauniina pysyneet. Mahtavan yhden päivän ajan näillä olin. Kärkikulumat olivat tässä vaiheessa jo niin kauheat, että poistin lakkaukset. Ei siis järin pitkäkestoiset lakkaukset olleet, mutta minkäs teet. Ensi kerralla lisään normaalin päällyslakan, jos sillä saisi kynsistä vähän kestävämmät.

Käytetyt lakat : 
Dermosil - Base Coat 
Gina Tricot - Puff Powder
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Silver
Gina Tricot - Alexis
Flormar - Matifying Top Coat 

Kynsiä kuvaillessa testasin samalla mustaa taustaa. Ennen oon kuvannu aina poikkeuksetta valkoisella taustalla, mutta nyt oon aatellut, että alkaisin kuvaamaan mustallakin taustalla. Lakkaukset ikään kuin erottuisi selvemmin mustasta taustasta omaan silmään ?

4 kommenttia:

 1. Miks mulla ei ikinä onnistu pilvimanikyyri? :D Ihanat kynnet nämä!
  Mä oon kans vaihtanu mustaan taustaan, koska se toistaa värit paremmin eikä kuvii tarvi muokata jälkikäteen niin paljoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Sain mäkin kyllä menetettyä hermot pariinkin kertaa tän manikyyrin kanssa. :D
   Joo itsekkin tykästyin tohon mustaan taustaan. Musta tuo kivasti lisää kontrastia kuvaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! :) Vielä, kun olisivat pysyneet kynsillä siisteinä pidempään!

   Poista