sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Peggy Saget ovat rantautuneet

Kuten jo aattoa edeltävän päivän postauksesta saitte jo vinkkiä, niin Marke Meikit Heavenilta otti tosiaan muhun yhteyttä vähän aikaa sitten ja kysyi haluaisinko testata joitain Peggy Sagen tuotteita blogiini. Vastasin suostuvani testailemaan itselleni ennestään tuntematonta kosmetiikkamerkkiä. Toki olen ennenkin kuullut kyseisestä merkistä, mutta vasta nyt tuli ensikosketukseni heidän tuotteisiinsa. Koska blogini on kynsiblogi, päätin pieneksi toivomukseksi laittaa tuotteiden liittyvään jollain tavalla kynsiin.

Marken lähettämästä paketista paljastui neljä värilakkaa, kaksi nail art-lakkaa, yksi päällyslakka, sekä paketillinen tarroja ja violetteja strasseja. Esittelen tässä postauksessa ensin nämä neljä värilakkaa swatchattuina kynsille ja loput tuotteista postailen kunhan ehdin niitä testailemaan.


Mysteerilakka sanoisinko. Sillä mulla ei ole pienintäkään hajua tämän koostumuksen nimestä. Abigael on normaalilta sävyltään hyvin luonnollisen ja huomaamattoman sävyinen, mutta oikeassa valaistuksessa lakka taittaa vahvasti vaaleanpunaiseen. Lakkaaminen oli perus helppoa ja kuivui kosketus kuivaksi nopeasti. Abigaelia kuvissa yksi kerros, saman merkin Nude Innocencen päällä.  Abigael kuuluu Quick dry-lakkoihin ja eroten muista saamistani Peggy Sageista, lakalla oli aika erikoinen haju. Lakatessa jäi jonkin verran siveltimen vetoja, jotka hiukan peittyvät päällyslakan jälkeen. Kuvissa ei ole päällyslakkaa. Parempia kuvia löydät näistä aiemmin tekemistäni lakkauksista.


Erittäin luonnollisen tuloksena antava nude crelly. Kuvissa lakkaa kaksi paksua kerrosta. Paksuilla kerroksilla sain kuitenkin kuplia lakkaan, joten suosittelen kolmea ohutta kerrosta lakatessa. Lakka meinasi olla aika juoksevaa, joten levityksessä saa olla tarkkaavainen ettei lakkaa mene kynsinauhoille. Kuivui suht.koht nopeasti. Lakka näytti kirkkaassa valaistuksessa todella vaalealta nudelta ja hämärämmässä valaistuksessa enemmän kahvisen ja ruskeahkon sävyiseltä. Kuvissa ei ole päällyslakkaa. 
Vaaleanpunainen ja ruskeahko holo, jonka efekti on hillitty, mutta havaittavissa. Lakkaa kynsillä kolme ohutta kerrosta. Holojen tapaan lakka meinasi raidoittua vielä toisellakin kerroksella, mutta paksuhkon kerroksen jälkeen sain kaljuuntumiset aika hyvin piiloon. Kuivui nopeasti.  Kuvissa ei päällyslakkaa.

Erittäin tumma ruskeahko creme. Kuvissa lakkaa yksi kerros. Lakkaa oli hiukan hankala levittää, sillä sutiin tuli joko liikaa tai liian vähän lakkaa. Ensimmäisellä kerroksella tulleet virheet saa helposti piiloon toisella ohuella kerroksella. Kiilto on todella upea ilman päällyslakkaakin. Harmillisesti kuivuminen tässä lakassa oli aika hidas.


Ehdottomiksi lemppareiksi mulle muodostui näistä neljästä Nude Innocence ja Mauve Fairy. Kokonaiskuvaksi Peggy Sagesta mulle tuli, että merkin lakat ovat perus hyvälaatuisia ja voisin ostaa näitä itsekin. Koristelulakoilla on jo lakkaukset suunniteltuna ja pian toivottavasti saan ne lakattua ja postattuakin tänne! 

Kiitos Marke kivoista tuotteista! :)

Mitäs mieltä te ootte? Onko Peggy Sage teille tuttu merkki ennestään? :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita lakkoja, mun lemppari on Mauve Fairy :) Olen kuullut merkistä mutta en ole kokeillut, kiinnostaa kyllä! Uudet merkit on aina tervetulleita tänne suomen valikoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauve Fairy on kyllä ihana! :)
   Totta, Suomeen toivoisin kyllä lämpimästi tervetulleeksi vielä paljon lisää merkkejä!

   Poista
 2. Toi hololakk näyttää hyvältä! Harmi kun oli kaljuuntuva kaveri :/ eikä tuo nudekaan ollenkaan ole pahan näköinen. :)
  Peggy Sageista kuulin ekan kerran kun blogeihin alkoi tulla näitä meikit heavenin yhteistyöjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ilman kaljuuntuvuutta Mauve Fairy olisi kyllä ollut ihan huippu lakka! :/

   Poista
 3. Nää kyllä vaikuttaa mielenkiintosilta...

  VastaaPoista
 4. Kivannäköisiä lakkoja, pitäisi itsellekin hommata näitä testiin kun paljon hyvää olen tästä merkistä lukenut :)

  VastaaPoista