keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014-koostepostaus

Ostospostaus nyt sitten siirtyi ensi vuoden puolelle postattavaksi, sillä aika loppuu kesken ja tämän vuoden koostepostaus kiilaa edelle. Mutta eipä se mitään, postailen sitten tammikuun puolella mahdollisimman piakkoin jo joulukuun alusta varastoon jääneet lakkaukset, uudelle vuodelle tehdyt kynnet ja ostospostauksenkin. Paljon siis on postattavaa teille tammikuussa!

Siis oon aivan hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti tämä vuosi on kulunut! Muistan kuin eilisen päivän, kun pohdin tammikuussa vuoden 2014 loppupostausta. Ajattelin matkan olevan todella pitkän tähän hetkeen, mutta taas saan hämmästyä kuinka nopeasti aika virtaakaan ohitsemme ihan huomaamatta. Vuoden 2013 koostepostaus oli noh, miten sen nyt sanoisi...aika surkea?, sillä aloin tehdä postausta aivan auttamatta liian myöhään. Nyt olen kuitenkin viisastunut vuodessa niinkin paljon, että aloitan postauksen väsäyksen jo viikkoa ennen! Hienoa! 

Päätin tämän vuoden koostepostauksen toteuttaa sellaisella meiningillä, että jokaisesta kuukaudesta näyttäisin lakkauksia, joita silloin on tullut tehtyä ja kuvien suuren määrän vuoksi jättäisin enemmät höpinät sikseen. Suurin osa teistä ei varmaan muista yhtään, että millaisia lakkauksia oon silloin tehnyt? Nimittäin, mulla itselläkään ei ollut pienintäkään käryä siitä, millaisia siellä oli tulossa vastaan. ::D En muistanut paljoakaan mitään esimerkiksi tammikuulta tai helmikuulta. Jotkut ruusukynnet taisin silloin väsätä, kai?

Tammikuu


Helmikuu


Maaliskuu


Huhtikuu


Toukokuu


Kesäkuu


Heinäkuu


Elokuu


Syyskuu


Lokakuu


Marraskuu


Joulukuu


Kiitos paljon vuodesta 2014! Jokaisen teidän kommentin oon lukenut ja vastannutkin niihin. Aina tulen hyvälle tuulelle, jos oon saanut positiivista tai rakentavaa palautetta teiltä! On kiva kuulla, että sielä jotkut ovat kiinnostuneita mun lakkauksista ja muista tärkeistä ja vähemmän tärkeistä höpinöistä. Kommentit ja pelkät sivunkatsomisetkin on vuosi toisensa jälkeen pitänyt mut täällä teille kirjoittelemassa. Haluankin toivottaa oikein ihanaa uutta vuotta 2015 kaikille blogini lukijoille ja satunnaisille vierailijoillekin! 

Mitkäs oli teidän lempparit kuukaudet? Hyvää uutta vuotta 2015! :)

12 kommenttia:

 1. Elokuun 2 eläinkuosiranskikset ja lokakuun turkoosit on mun mielestä hienoimmat lakksukset, toki muutkin on ihan onnistuneita.

  Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin tykkäilin noista kummastakin eläinkuosiranskiksista kovasti!

   Poista
 2. Mää tykkään erityisesti nuista turkooseista seepralakkauksista, jotka oot maaliskuussa väsänny. Samoin kaikki kesäajan lakkaukset on ihania. :) Mut niimpä kaikki muukki on nättejä. :D Hyvää uuttavuotta sullekkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kesällä lakatut kynnet oli kans mun yksiä lemppareita, kun silloin oli hyvin aikaa lomalla tehdä monimutkaisempia kynsiä, kun arkena ei lukion takia niin ehdi! :)

   Poista
 3. Aivan ihania lakkauksia koko vuodelta! <3

  Mä tykkään hurjasti sun kynsien muodosta ja lakkaustyylistä. Sulla on niin hauskoja ja värikkäitä ideoita :) Ehdottomia suosikkeja on tammikuun pilvimani ja elokuun leopardit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon!! :)
   Jännityksellä odotin itsekin koostepostausta, sillä mulla oli sellainen tunne, että olin tehnyt todella samanlaisia kynsiä läpi vuoden, mutta aika hyvin tuola oli erilaisia, onneksi! :)

   Poista
 4. Oi että, kaikki kynnet ovat tosi upeita! Oot kyllä tosi taitava <3 Ihanaa uutta vuotta sinnekin! :)

  VastaaPoista
 5. Noi kesäkuun punaiset kukkakynnet ja elokuun violetti seepra-ranskis on mun lempparit :)
  ps. Sun kynnet on tosi hyväkuntoisen näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ne olivat itsellekin mieluisat! Kiitos paljon!! :)

   Poista
 6. aivan ehaaaaaania kaikki ::))!

  VastaaPoista