sunnuntai 2. lokakuuta 2016

3/6

Hei kaikki ja ihanaa lokakuuta! Nyt sitten perjantaina vihdoin ja viimeinkin päättyivät tämän syksyn kirjoitukset mun osalta. Kolme kertaa siellä salissa tuli tänä syksynä hikoiltua ja vielä olisi keväällä edessä seuraavat kolme hikoilukertaa. Lohduttaudun kuitenkin ajatuksella, että nyt on puolet jo käytynä ja kevääseen on vielä kauan aikaa jäljellä. Välillä kyllä lukiessa kävi epätoivo mielessä, että miksi piti valita kuusi ainetta kirjoitettavaksi, mutta noh, ainakaan ei lukeminen lopu kesken näin viimeisenä vuonna lukiossa.

Syksyn ollessa ehdoton lemppari vuodenaika, haluaisin postailla teille nämä tän hetkiset syksykynnet, mutta kun mulla on _vieläkin_ kynsiä jonossa kesältä. Tänään siis vuorossa syksyiseen teemaan erittäin sopivat lakkaukset, nimittäin pinkit liukuvärjäykset kera kukkien ja holon!


Viime postauksessa esittelinkin teille epäonnistuneita lakkauksia kesältä ja niissä oli mukana yhdet pinkit pitsilakkaukset, joissa water decaleja asetellessa sain pilattua kivan pinkin liukuvärin kynsien pohjalta. Noh, otettuani lakkaukset heti kuvien oton jälkeen pois, halusin tehdä uudemman kerran tuon pinkin liukuvärin, sillä tykästyin siihen kovasti jo edellisiä lakkauksia tehdessä. Tällä kertaa jätin viisaasti water decalit pois ja lisäsin liukuvärien päälle vain holotopperia ja dotting tooleilla tehtyjä kukkasia. Päässäni muhinut idea lakkauksista ei osoittautunut kynsillä aivan samanlaisiksi kuin odotin, mutta kyllä nämäkin ihan kivat olivat. Nyt kuvia katsellessa pidän lakkauksista paljon enemmän, kuin mitä pidin niistä kynsillä ollessa. Liukuväri on tosi kiva, pitää varmaan joskus uudestaankin tehdä pinkit liukuvärjäykset!

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Whatever!
Kiko - 288
Essence - #lucky
Essence - I ♥ Magic
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Silver
Dermosil - Top Coat

Se olisi viidet lakkaukset vielä tälläkin hetkellä odottamassa pääsyään blogin puolelle ja kuudennet ovat juurikin tuloillaan. Yritän nyt mahdollisimman nopeasti saada noita kesälakkauksia pois alta, etten sitten jouluaattona postaile teille syksyn alussa tekemiäni lakkauksia. Nyt mulla on onneksi paaaaljon enemmän aikaa teille tullakin postailemaan, kun enää ei mene sitä vähintään neljää tuntia päivässä kirjoituksiin lukemiseen!

Rentouttavaa sunnuntaita! Kiva olla täällä taas. :) 

8 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet! Tuo Essencen holotopperi sopii näihin kynsiin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että ehdit taas postailemaan. Pinkki ei ole lempparini kynsillä mutta tällaiset lakkaukset ottaisin itsellenikin ehdottomasti anytime! Super-sievät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että täällä on vielä lukijoita, vaikka postaustahti onkin ollut nyt vähän heikonlaista, kun elämä on ollut niin hurjan kiireistä viime ajat! :)
   Kiitos paljon E-S!! :)

   Poista
 3. Tosi söötit kynnet, tuommoinen harmoninen kokonaisuus! :)

  VastaaPoista