torstai 6. lokakuuta 2016

Mitä seuraavaksi

Tänään päätin ottaa härkää sarvista kiinni ja mennä ensimmäistä kertaa herran aikoihin Blogloviniin. Kuten odotinkin, postauksia oli ihan älyttömän paljon kerääntynyt ja siitä alkoikin kunnon postaustenluku-maratooni. Puolessa välissä oli luovutettava, sillä 40:n postauksen jälkeen ei meinannut enää jaksaa lukea millään kaikkea. Selailin siis loppujen 40:n postauksen kuvat lävitse ja taputin itseäni olalle, vihdoin oli kaikki postaukset käytynä läpi. Pahoitteluni vähäisestä kommentoinnistani lähiaikoina, en ole nimittäin ehtinyt käydä lukemassa blogeja. Tällä hetkellä lukemattomien postausten lista näyttää nollaa, ja nyt on paljon rentouttavampaa tulla lukemaan uusia postauksia, kun postauksia on kertynyt korkeintaan kahden päivän ajalta eikä ole sitä kuukauden jonoa odottamassa lukemista. Aion taas myös aktivoitua kommentoimaan postauksia, sillä kirjoitusten loputtua mulle jäi niin paljon vapaata aikaa käsiini, että kerrankin saan ihan itse päättää mihin aikani käytän, ilman että hirveä kirjakasa kummittelisi mielessäni.



Ennen kirjoituksia olin varma siitä, että stressini nousisi äärettömiin lukuihin kirjoitusten lähestyessä ja etten nukkuisi kirjoituksia edeltävinä öinä silmällistäkään. Yllätyin suuresti kirjoitusten alkaessa, sillä en stressannut oikeastaan ollenkaan ja yötkin sain pääosin nukuttua hyvin. Olin myös varma, että kirjoituksissa kirjoittaisin käsi täristen tehtäviä, mutta sitten kun siellä liikuntasalin pulpetin ääressä tein tehtäviä, en tuntenut stressin häivääkään. Valehtelisin siis, jos sanoisin kirjoitusten olleen pelkästään stressin lähde ja hirveä asia. Kun lähdin biologian kirjoituksista viime perjantaina, tuli kotona aika tyhjä olo. Mitäs mä nyt teen, kun se jokapäiväinen neljän tunnin opiskelurupeama ei kuulukaan enää mun to do-listaan? Taas on opeteltavaa. Pitää nimittäin oppia, miten käytän sen kaiken ajan, mikä mulle yhtäkkiä nyt ilmestyi. 


Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Flormar - WL01
Kicks - The Tropics
Essie - On A Silver Platter
Dermosil - Top Coat

(Kynsillä Essien On A Silver Platter, joka on odottanut tuhottoman kauan, että sitä käyttäisin. Nyt sekin on vihdoin käynyt kynsillä ja kyllä, tykkään siitä vieläkin yhtä paljon kuin sitä ostaessani!) 

Tunnelmallista torstaita! ♥

4 kommenttia: