keskiviikko 26. lokakuuta 2016

I love me 2016

Huhhuh! Nyt on messuilut messuiltu ja kotona ollaan varmaan omaisuuden verran köyhempinä, mutta sentään monta kosmetiikkatuotetta rikkaampina! Käytiin tosiaan ystäväni kanssa viime lauantaina vihdoin ja viimein Helsingissä I love me-messuilla, jonne ollaan jo yli kaksi vuotta hinguttu. Vihdoin tänä vuonna päätettiin, että nyt otetaan haaveita kiinni sarvista ja toteutetaan ne! 


Täältä kaukaa kaikesta pääsee mukavasti junalla suoraan Helsinkiin kahdessa ja puolessa tunnissa. Tämä aika tuntuu hulppean vähäiseltä, kun on tottunut taittamaan tuon välin autolla, jolla köröttely Helsinkiin vie sen neljä tuntia. Hyrr. Meillä lähti siis lauantaiaamuna vähän ennen seitsemää kohti Helsinkiä juna, josta jäätiin kyydistä Pasilassa. Pasilan asemalta oli lyhyt matka kävellä messukeskukseen, jossa sitten saatiinkin hetkinen odotella messujen aukeamista, kun niin aikaisessa oltiin jo lähdetty liikenteeseen.


Ovien auettua sitten päästiin vihdoin tutustumaan siihen messualueeseen. Ensimmäisenä vastassa oli mukavasti messujen Kauneus-osasto, mikä oikeastaan olikin se mielenkiintoisin osa messuja. Myös Luonnollisesti-osastolla tuli käytyä moneen otteeseen, koska ostelin sieltä mukaan viemisinä äidilleni ja siskolleni luonnonkosmetiikkaa, sillä varsinkin siskoni pitää kaikista vegaanisista ja ekologisista tuotteista. Koru & kello- ja Terveys-osasto jäivät nyt vähän sivualalle meidän messukiertelyssä, sillä ne eivät olleet ne mielenkiintoisimmat alueet meille. Tuli nekin läpi käytyä, mutta eniten aikaa vei ehdottomasti noilla edellä mainituilla osastoilla hyöriminen.


Luonnollisesti-osastolla hyörimisen tulokset voikin nähdä yllä olevasta kuvasta. Urtekramin standilla oli myynnissä kolmea eri tuoksuvaihtoehtoa shampoista, käsivoiteista ja deodoranteista. Itse pidin eniten noista kookoksen tuoksuisista tuotteista, joita nappasinkin kolme mukaani. Sain Urtekramilta myös kivan kangaskassin mukaan, jonka siskoni kylläkin heti ilmoitti kernaasti ottavan. 
Laveralla oli kivasti kaikki tuotteet -40% alennuksessa, joten sieltä oli pakko napata jotain mukaan myös. Mukaan tarttuikin oliivin tuoksuinen käsi- ja kynsinauharasva sekä malvan tuoksuinen hoitoaine hiuksille. Olisin varmasti ostanut jotain muutakin jos vain olisin päässyt käsiksi tuotteisiin, mutta tungos oli niin hirveä, ettei niihin päässyt millään käsiksi.
Nappasin myös Benecosin ständiltä tuollaisen yksittäisen luomivärin mukaan viiden euron hinnalla, sillä luonnonkosmetiikkamerkkien meikit ovat yleensä aika kalliita. Nämä ostokset siis ovat ostettu siskolle ja äidilleni. 


Itselle kynsijuttuja tarttui tällä reissulla mukaan aika vähän. OPIn maahantuojan ständin bongattuani piti päästä vähäisen hypistelemään niitäkin. OPIn klassikkolakat maksoivat 9€ ja uutuuslakat olivat 12€. OPIn pisteellä oli myös pieni kori sekalaisia lakkoja, jotka maksoivat 5€. Noista 5€:n lakoista mukaan tarttui harmaa I Don't Give A Rotterdam! sekä klassikkolakoista nappasin mukaani pinkin Say Hello Kitty!:n. (Jännä muuten, että Hello Kitty-lakka oli klassikkolakkana, sillä ständillä oli Brasil-kokoelman lakat vieläkin uutuuslakkoina. :D) 
China Glazea oli tutusti 3,5€ hintaan myynnissä. Niitä nappasin mukaan vain kaksi, sillä siinä vaiheessa olin jo alkanut säästellä ostoksissa. Mukaan siis tarttui kultainen glitter Goddess sekä tuollainen oudohko glitter Optical Illusion.


Kubiksella oli kaikki värikosmetiikka 3,95€/kpl tai sitten kolme tuotetta ostaessa sai kaikki hintaan 10€. Itse siis nappasin ihan kiinnostuksella testiin ruskean eyelinerin (jonka luulin olevan kulmaväri, mutta vasta kotona huomasinkin sen olevan eyeliner), perus ripsarin sekä puuterin. Myös Mereneid oli messuilla edustettuna ja sieltä tarttui mukaani kaksi kultaista glitteriä, jotka maksoivat 2€/purkki. 
Löysin messuilta myös itselleni täysin uuden merkin, nimittäin Paesen. En ole koskaan kuullutkaan koko merkistä, mutta yksittäisiä luomivärejä testaillessa meinasi tippua leuka maahan. Aivan älyttömän pigmenttisiä luomivärejä! Löysin itselleni vihdoinkin tarpeeksi pigmenttisen valkoisen luomivärin, mitä olen etsinyt nyt jo pienen ikuisuuden. Hintakaan ei ollut ylitsepääsemättömän paha, sillä yksittäiset luomivärit maksoivat 7€/purkki. Teki mieli ostaa kaikki sävyt!


E.l.f.iltä ostin meikkipaletin, jossa ensimmäisessä kerroksessa on luomivärejä ja toisessa kerroksessa poskipunia sekä hyviä contour-sävyjä. Innolla testailen, että mitä tykkään E.l.f.:in tuotteista, sillä aikaisempaa kokemusta niistä mulla ei olekaan. Myös BYS:iä oli myynnissä runsaat määrät yhdellä pisteellä, ja sieltä mukaan tarttui NUDE 2-paletti 10€ hintaan sekä kaksipäinen meikkisivellin, joka maksoi vaivaiset 2,5€. 

Jos jonkun vinkin haluan sanoa messuille ensi vuonna ensimmäistä kertaa suuntaaville on se, että varsinkin lauantaina väkeä oli ihan tolkuttomasti! Saatiin jonottaa aika pitkät tovit oikeastaan jokaisella pisteellä mistä ostettiin jotain ja kaikissa vähänkin mielenkiintoisissa pisteissä on sitten aikamoinen rynnäkkö ihmisiä naahimassa tavaroita. Tälläisellä suhteellisen pienestä kaupungista peräisin olevalla meinasi alkaa hikipisaroita ilmestyä, kun jouduttiin jonottaa kahden Laveran rasvankin maksua sellaisen 15minuuttia. Onneksi aikaa oli varattu tarpeeksi, sillä me kierreltiin siellä messuilla kokolailla aamulla kymmenestä kuuteen iltapäivällä. Yhdessä välissä käytiin syömässä, mutta muuten oltiin kyllä kokoajan liikenteessä.


Kokolailla nyt messujen jälkeen voin sanoa, että aivan ihanat messut olivat ja sovittiinkin jo ystäväni kanssa ensivuoden messuille uutta sotasuunnitelmaa! Yritettiin nimittäin kiertää alue erittäin järjestelmällisesti ja loogisesti läpi, mutta eihän siitä tullut mitään. Taidettiin menettää se loogisen kiertelyn-suunnitelma jo kolmannella ständilla, jossa käytiin. Hupsista!

Kävittekö te messuilla?

2 kommenttia:

  1. En ollut messuilla, mutta sun ostokset sieltä näyttävät kivoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä kaikkea aivan ihanaa ja vielä olisi ollut niin paljon lisää muitakin juttuja, joita olisi halunnut ostaa! :) :D

      Poista