lauantai 22. lokakuuta 2016

Astetta tummempaan

Keskiviikkoisista hempeistä violeteista lakkauksista heittäydytään nyt sitten ihan kunnolla astetta tummempiin sävyihin. Pastellilakkausten ja syksyn tultua taloon ei enää huvittanut lakata pastellisilla lakoilla ja näin ollen nuo ihanaiset tummat cremet pääsevät taas vihdoin esille pitkän tauon jälkeen. Oikeastaan joka syksy kaivan taas nuo tummat lakat esille ja annan itselleni ihan kunnolla luvan käyttää niitä vähän joka välissä. Joskus tietysti haluan olla radikaali ja lakkailla tummilla lakoilla muulloinkin kuin syksyllä ja uutenavuotena, mutta varsinkin syksyisin herätän tummat lakat taas eloon. Tämän syksyn tilanne näyttää toisaalta kyllä pikkuisen heikolta, sillä olen lakkaillut vasta yhdet tummat lakkaukset ja ne ovat nämä. Pitää selvästikin taas seuraavien lakkauksien kohdalla tarttua noihin tummiin ihanuuksiin lakkalaatikossa!


Tänään kynsillä on Essencen mustanpuhuva Need Your Love, joka pulloa katsellessa on selvästi erittäin tumma punaruskea crelly tai creme. Kynsillä se vaihtelee valotuksen mukaan mustasta ruskeaan. Koostumuksesta on vähän vaikea sanoa juuta tai jaata, sillä tämä on vähän niin kuin crelly, mutta laskisin tämän kuitenkin enemmän cremeksi tällä hetkellä. Huomenna se on varmaan taas mielestäni crelly. Todella tummien lakkojen tapaan lakka oli ehkä hiukan sitkeän puoleista lakata, mutta siinä oli silti mukana se jellyn/crellyn koostumus samaan aikaan? Oon huomannut tällaisten extra tummien lakkojen aika usein olevan vähän sitkeitä koostumukseltaan, joskin ymmärrän hyvin, että merkit yrittävät saada tummista lakoista vähän paksumpia etteivät ne ole sitten aina kynsinauhoilla värjäämässä koko sormea. Itse ainakin olisin päästänyt eläimellisen karjauksen jos tätä lakkaa olisi levitettäessä joutunut kynsinauhoille, sillä se olisi muuten pysynyt sielä kuin rutto eikä olisi kyllä hievahtanutkaan minnekään sitten yhtään millään. Onneksi ei tarvinnut tällä kertaa kokea tuota ahdinkoa.

Koristeiksi maalasin Monte Marten valkoisella akryylimaalilla joitain tuollaisia kuvioita. En oikein tiedä mitä tuo kuvio esittää, mutta ihan kivan näköinen siitä tuli ja sopikin hyvin yhteen tuon Essencen kanssa. (Idea kuvioon saatu näistä ihanista lakkauksista!)Meinasin ensiksi maalailla tuon kuvion vain yhteen kynteen, mutta sen ensimmäisen kynnen jälkeen hullaannuinkin sitten "vähäisen" ja tulos oli se, että tämä kuvio koristikin sitten kaikkia kynsiä. Tietty karttelin tuohon aikaan myös mantsan kirjoja kuin häkää, joten tämä on voinut myös vaikuttaa siihen, että yhtäkkiä akryylimaaleilla maalaus selkä kierossa kiinnostaakin erityisen paljon. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Need Your Love
Dermosil - Top Coat
+ Monte Marten akryylimaali sävyssä Titanium White

Tämän postauksen pulpahtaessa eetteriin, olen varmaankin menossa kohti I Love Me-messuja kovaa vauhtia jossain vielä paljon Kehä III:n ulkopuolella. Ensimmäinen kerta olisi mulle tuolla messuilla ja innolla odotankin, että mitä messuilla on tälle lakka- ja meikkiaddiktille tarjota!

Mitä tykkäätte kynsistä? Rentouttavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Kuvioista tulee vähä unisiepparit mieleen, hienot on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten! Empäs olekaan huomannut tuota, mutta nyt kun sanoit niin kyllähän se aikalailla muistuttaa unisiepparia! Kiitos paljon ! :)

   Poista
 2. Onpa ihanat! ♥ Katoin ensin pikkkuvasta että nuo on valkoiset leimat tai decalit. :3 Ihana kuvio! Mun pitäis taas ryhdistäytyä ja postata kynnet - ja lisäksi lyhentää näitä kynsiä! Hitto vaan kun mantelin muotoisten kynsien lyhentäminen ei ookkaan mitään kaikista helpointa hommaa... hmph. -__-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos Katri! :) ♥
   Joo, mantelien viilaus ei ole mitään hauskaa tai helppoa puuhaa! Sen takia varmaan vihaankin niin paljon kynsieni viilausta, kun hyvän muodon saaminen on niin suuren vaivan ja ajan takana aina! :D

   Poista
 3. Oijoih, nää on niin upeat! Tosi kauniit maalaukset toteutit, tuo kuvio on ihana ♥

  VastaaPoista