tiistai 11. lokakuuta 2016

Vihreää leopardia

Kylläpäs sitä kirjoitusten jälkeistä vapautta kestikin jo ihmeen kauan, kun sellaisen parin päivän ajan siitä sai nautiskella. Lukumäärä ei kylläkään ole tullut takaisin, mutta olen taas tullut näin vaihteeksi kipeäksi. Tuntuu, että joka ikinen syksy mut käy lävitse tuo syysflunssa, joka jättää jälkeensä kourallisen muita jälkitauteja. Viime syksynä mulle tuli flunssan jälkimainingeissa kumpaankin korvaan korvatulehdukset ja poskiontelotulehduskin sieltä vielä riesaksi jäi. Tämä vuosi ei jäänyt kyllä yhtään varjoon tässä saavutuksessa, sillä kävelin eilen lääkäristä pois tietäen, että tällä kertaa mulle iski keuhkoputkentulehdus, nielutulehdus ja niiden päälle vielä ne iän ikuiset korvatulehdukset kummassakin korvassa. Mutta kunnon lukiolainenhan sairastuu vajaa viikkoa ennen syyslomaa, ettei varmasti joudu sitten jäädä pois koulusta yhtenäkään päivänä. Mukavaa. :)


Kynnet on tehty noin about miljoona vuotta sitten kesällä ennen kesätöiden alkua. Hassua, että postaan nämä lakkaukset nyt vasta, kun ajattelin näiden tulevan eetteriin jo muutama päivä lakkausten teon jälkeen. Kynsillä siis on pohjalla OPI:n Life Gave Me Lemons, joka on julkaistu jossain muinaisessa Neon Brights-kokoelmassa ehkä vuonna tuhatviisisataa. (No joo kävin tarkistamassa, että vuosi 2014 se oli.) Pari vuotta sitten tosiaan julkaistu tämä kokoelma. Muistaako näitä enää edes kukaan, kun OPI tuntuu julkaisevan noita sävyiltään ihan samanlaisia kokoelmia jatkuvalla syötöllä?

Oma Lemonini ei oikein vakuuttanut laadullaan, kun meinasi ihan väkisin raidottua joka kerroksen kohdalla. Ei tuo nyt pahin kokemani lakka ollut, mutta ei ollut kyllä hyväkään noin niin kuin lakattaessa. Väri on tosi söpö eikä multa löydy omasta kokoelmastani täyttä dupea tälle, joten pysykööt laatikossa tällä erää vielä. 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
OPI - Life Gave Me Lemons
Essence - Love Is In The Air
Dermosil - Top Coat
+ Monte Marten akryylivärit
+ BPS:n niitit

Mitäs teidän syksyyn kuuluu? Ootteko saanut vältyttyä flunssa-aaltoon joutumiselta? :)

2 kommenttia:

 1. Voi ei! Pikaista paranemista! Yleensä se flunssa iskeekin sen jälkeen kun stressi laukeaa, niin se kroppa toimii. :D Nyt vaan sitten lääkkeet naamariin, villasukat jalkaan ja viltin sisään kattomaan telkkaa! ♥ Ps. ihanat kynnet jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri! :) <3
   Ja niimpä, sieltä se tauti sitten iski heti päälle kun stressit lähti! Onneksi nyt syyslomalla on rutkasti aikaa parannella ja ottaa rennosti! :)

   Poista