lauantai 15. lokakuuta 2016

Äkkiä alta pois

Nyt kauheaa vauhtia alta pois nämä viimeiset kesälakkaukset, että pääsen näyttämään teille mun syksyn aikana loihtimia lakkauksia! Ihan melkein inhottaa postailla teille keltaisia kesälakkauksia kera kukkien, kun kesä-vibat ovat laantuneet jo aikoja sitten ja sormet syyhyää kokoajan kohti syksyisempiä ja talvisempia värejä! Siksi siis tällä kertaa luvassa tälläinen pikapostaus, jonka jälkeen pääsee tämäkin blogi syksyn puolelle! Toisaalta seuraavat lakkaukset ovat vielä pastellin sävyisiä, mutta lupaan, että sen jälkeen alkaa tulla syksyisempiä lakkauksia.


Kynsillä siis Essencen kirkkaan keltainen Wanna Be Your Sunshine, joka peittää hienosti kahdella kerroksella eikä levityksessäkään ole ongelmia. Päällä on toiset Born Pretty Storelta testiin saadut water decalssit, joita osasin tällä kertaa jopa käyttääkin oikein. Toimivat erittäin hyvin ilman mitään taisteluita, joten voin kyllä varauksetta suositella teille näitä water decaleja! Hinnatkaan näissä eivät kyllä päätä huimaa, joten voisin sanoa hinta-laatu -suhteen olevan erittäin kelvollinen!

Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - Base Coat
Essence - Wanna Be Your Sunshine
Lumene - Kultahiekkaa
Dermosil - Top Coat
+ Kultaiset glitterit

Jos kiinnostuit jostain Born Pretty Storen tuotteesta, kannattaa tikauksen yhteydessä käyttää alekoodia AHAH10, jolla saat -10% alennusta! En hyödy linkkien klikkailuista tau tehdyistä tilauksista millään tavalla! 

Rentouttavaa lauantai-iltaa teille! :)

8 kommenttia:

 1. Ilo silmälle jälleen nämäkin lakkaukset - keltaisen lakan "oikein-käyttöä" näin jähmeästi ilmaisten. :)

  Eikä haittaa yhtään vaikka oot vielä kesässä julkaisuissasi; mulla aina vähän vaihtelee suosikkipäivitysten tekijät mutta tällä haavaa availen innokkaimmin muun muassa sun kynsijulkaisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon E-S kehuista!! Mukava kuulla, että mun postauksia mielellään luetaan. :)

   Poista
 2. Voi vimpula miten upeat! Siis nää on niin täykyt kesäkynnet että <3 Ja hyvin voisin kulkea tällaisilla nytkin kun on niin nätisti toteutetut. Ihana muuten tuo Lumenen tekstuuri, en ollut tuota aiemmin nähnytkään :o ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, iso kiitos Nena Sofia! :) ♥
   Tuo Lumenen tekstuuri on julkaistukin jo muutama vuosi sitten. En tiedä saako sitä enää mistään, mutta muistan että hamstrasin näitä heti kolmen pullollisen verran kun tykästyin niin paljon. :D Ihanan pirteä tekstuuri! :)

   Poista