tiistai 1. marraskuuta 2016

Glitteriä glitteriä

Lokakuu meni aivan kuin vilahtaen ohitse ja nyt olisi jo ensimmäinen päivä marraskuuta tiedossa. Enää kaksi kuukautta vuoteen 2017 ja jouluunkin on enää jäljellä kuukausi ja risat. Aika menee niin hirmuisen kovaa vauhtia, ettei itse tunnu perässä pysyvän! 


Näin marraskuun ensimmäisenä mulla olisi esiteltävänä teille pitkästä aikaa glittergradienttia violetilla glitterillä. Oon jo pitkään halunnut testata valkoiselle pohjalle jotain pirteän väristä glitteriä ja kun spottasin lakkauksia pohtiessa violetin irtoglitterpurkin, päätin vihdoin testata tuota mielessä muhinutta ideaa. Lakkailin ensiksi siis pohjalle Gina Tricon valkoista kaksi kerrosta ja lisäsin päällyslakan. Ennen kuin päällyslakka ehti kuivua, töpöttelin vanupuikolla violetteja glittereitä kynsien tyviin. Vähän jännitti, että miten nuo glitterit käyttäytyvät päällyslakan kanssa, sillä nämä ovat jotain perus askarteluglittereitä vain. Ne kuitenkin toimivat moitteettomasti vaikka päällyslakkaa lisäilinkin niiden päälle, joten voin siis huoletta käyttää niitä muulloinkin! 

Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Base Coat
Gina Tricot - White
Dermosil - Top Coat
+ violetit glitterit

Kynnet olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan ja helppoudessaan todella kivat! Tykkään tehdä aina silloin tällöin tälläisiä helppoja ja nopeita lakkauksia, jotka eivät syö paljoa aikaa, mutta ovat silti vähän spesiaalimmat kuin pelkät yksiväriset lakkaukset!

Rentouttavaa marraskuuta! Mitä tykkäätte kynsistä? :)

4 kommenttia:

 1. No onpa muuten nätit! ♥ Mä olen kerran tehnyt vastaavat askarteluglitterillä, ja päällyslakka kyllä sotki ne värit ihan kokonaan :D Onneksi sulla oli parempi tuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! ♥
   Oon kans lukenut, että monilla on ollut ongelmia askarteluglitterien kanssa, kun meinaavat sulaa päällyslakan vaikutuksesta. Tämän takia juuri itseäkin jännitti niitä testailla, mutta ihan mallikkaasti onneksi näyttivät nämä glitterit sinnittelevän päällyslakasta huolimatta. :)

   Poista